Sos. Fundeni, Nr 120, Sector 2, BUCURESTI
Soseaua de Centura Nr.3, JILAVA - ILFOV
Luni - Vineri 08:00 - 17:00
Sambata-Duminica Inchis

Despre noi

DESPRE NOI

IULMET SERVICII SRL este o companie cu capital 100% romanesc, fiind infiintata in anul 2008.

Atunci cand am pus bazele Iulmet, ne-am dorit sa oferim clientilor nostri solutii industriale complete.

”Experienta in furnizarea serviciilor din domeniul constructiilor metalice nu se masoara in anii de vechime pe piata, ci in amploarea proiectelor in care am fost implicati de-a lungul timpului si pe care le avem in derulare. Cu fiecare proiect finalizat am crescut si ne-am intarit pozitia pe piata, devenind din ce in ce mai profesionisti si dedicati clientilor nostri.
Diversitatea proiectelor in care am fost implicati ne-a permis largirea gamei de produse oferite, astfel, in prezent compania ofera servicii de debitare tabla, indoire taba, roluire tabla, confectionam si montam tubulatura ghena, cutii postale, aviziere, atice, profile din tabla, structuri metalice: garduri, porti, grilaje, debitam panouri termoizolante, astfel reusim sa aducem la viata proiecte de o calitate si eficienta superioara.”

Cautati un furnizor de calitate si accesibil pentru urmatorul dumneavoastra proiect?

MISIUNEA NOASTRA

Principala noastra misiune este oferirea de solutii inovatoare pentru procesarea tablelor, profilelor si consfectiilor metalice, precum si solutii ecologice- panouri termoizolante, prietenoase cu mediul inconjurator. Impreuna cu partenerii nostri, punem la dispozitia clientilor produse cu fiabilitate ridicata si o calitate superioara recunoscuta international.

VIZIUNEA NOASTRA

Ne propunem sa devenim principala optiune pentru solutii integrate in procesarea tablelor, profilelor, confectiilor metalice la nivel national.

VALORILE NOASTRE

Competitivi

Produsele noastre sunt mereu competitive, oferind cea mai buna calitate in raport cu cel mai bun pret.

De incredere

Experienta noastra in productia de confectii metalice ne recomanda ca cel mai bun furnizor pentru proiectul dumneavoastra.

Flexibili

In decursul anilor am ajuns la un anumit nivel de standardizare al produselor insa acest lucru nu ne impiedica sa furnizam solutii customizate.

Pregatiti pentru provocari

Echipa noastra este pregatita pentru a aborda noi provocari. Consideram ca acesta este modul prin care vom deveni din ce în ce mai buni.

Orientati catre client

Cautam mereu sa gasim cea mai buna solutie pentru clienti (fie ca este vorba de solutia tehnica sau cea financiara.)

IULMET SERVICII SRL

PREMII

IULMET SERVICII SRL

Acest site web foloseste cookie-uri si va solicita datele personale pentru a va imbunatati experienta de navigare.